Peugeot Avantage Dagen
Peugeot Avantage banner

Peugeot Avantage Dagen

Visscher introduceert de Peugeot Avantage Dagen. Met Peugeot Avantage krijgt u meer Peugeot in uw Peugeot. Want van 15 t/m 24 februari profiteert u van 50% voordeel op alle opties bij aanschaf van een nieuwe Peugeot.

50% korting op alle opties

Dat glazen panoramadak, premium geluidsysteem of die lichtmetalen velgen worden ineens wel heel interessant. Creëer uw Peugeot helemaal naar uw eigen wens en smaak. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

  • Navigatie
  • Climate Control
  • Keyless Entry & Start
  • Achteruitrijcamera
  • Airconditioning 

Ontdek de Peugeot Avantage modellen

De actie loopt van 15 t/m 24 februari. Dus bekijk snel onze speciaal geselecteerde Avantage voorraad en kom naar één van onze showrooms voor een proefit.

Disclaimer

De 50%-voordeelactie geldt op alle fabrieksopties van alle modellen, zoals vermeld in de consumentenprijslijst van 1 januari 2018. Het 50%-voordeel geldt niet op de meerprijs voor carrosserie- en versnellingsbakvarianten; bijv. 5-deurs i.p.v. 3-deurs, automaat i.p.v. handgeschakeld en 108 TOP i.p.v. een ander 108-model worden niet gezien als opties. De Peugeot 3008 SUV, 5008 SUV, iOn, Partner Tepee Electric en de Peugeot-bedrijfsauto’s zijn uitgesloten van deze actie. Bovengenoemde actie is geldig van 15 t/m 24 februari 2018. De uiterste registratiedatum om voor de actie in aanmerking te komen is 30 juni 2018. Wijzigingen voorbehouden.

Ontvang de Visscher jubileumkrant per mail
361