Personenauto's
Fiat 500 Living 3
Fiat 500L Living
vanaf € 22.705,- € 349 p/mnd

Ontdek de Fiat 500 L Living. Een spacebox met 1704 liter laadruimte, 7 airbags een een panoramadak van 1,5m2. De ideale auto voor het gezin.
Bekijk de video en ontdek de Fiat 500 L Living.

Vergelijk deze auto

Vergelijk deze auto met andere modellen en kom er achter welke auto het beste bij u past. U kunt drie modellen naast elkaar zetten en vervolgens ook voor alledrie de modellen offertes aanvragen.

Private lease

U kunt de Fiat 500L Living ook rijden tegen een vast bedrag per maand. U rijdt de Fiat 500L Living al vanaf €349, - per maand.

Fiat 500 L

U kunt de Fiat 500L Living ook rijden tegen een vast bedrag per maand. U rijdt de Fiat 500L Living al vanaf €349, - per maand.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

Anderen bekeken ook
C4-Grandpicasso-Visscher (10)
vanaf € 29.250,-
Nieuwe Peugeot 5008 Visscher
vanaf € 32.660,-

In de prijslijst vindt u alle informatie over deze auto zoals de standaard en extra opties, de motoren, de uitvoeringen en de afmetingen van de auto.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met FCA Captical en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden:

  1. Een nieuwe Fiat financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Fiat financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes. Als u interesse heeft kunt u via onderstaande button informatie aanvragen.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
Ontvang de Visscher jubileumkrant per mail
200