Visscher Winterconcert 2015 (2)
Visscher Winterconcert 2015 2
17 en 18 februari

Vierde Visscher Winterconcert Pieter Aafjes inclusief matinee

 

Voor het vierde jaar op rij slaan de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en Visscher Autogroep de handen ineen om een bijzonder evenement te organiseren. Ook in 2018 wordt de succesformule van de afgelopen jaren voortgezet met het Visscher Winterconcert. Door de grote belangstelling ook dit jaar in tweevoud: Het eerste concert op zaterdagavond 17 februari en op zondagmiddag 18 februari een matineeconcert. Aan beide concerten zullen alle drie de orkesten van Pieter Aafjes deelnemen en Henk Visscher, de directeur van Visscher Autogroep, zal tijdens beide concerten gastheer zijn.

 
Tijdens het Winterconcert zal een divers programma te horen zijn van de drie orkesten van de Koninklijke Harmonie. Het Opstaporkest van de vereniging opent de avond. Dit orkest bestaat uit de jongste leerlingen van de vereniging en geeft het publiek, samen met dirigent Jonie Pijpers, een warm welkom in de showroom. Onder haar leiding zetten nieuwe leden hun belangrijke eerste stap in het leren samenspelen bij een harmonieorkest.


Na de ontvangst begint het concert in de werkplaats, die wederom spectaculair wordt omgebouwd tot concertzaal. Het Middenorkest opent het concert met spectaculaire en toegankelijke stukken, waaronder de New York ouverture van Kees Vlak, ook Klezmer muziek zal niet ontbreken zoals het Klezmer Festival  van Philip Sparke. Na de pauze voert het Groot Orkest een mooie combinatie uit van klassiek en bijzondere harmonie muziek. Dirigent Arjan Gaasbeek is het vertrouwde gezicht voor het Middenorkest, maar deze avond neemt hij afscheid van dit orkest om zich in de toekomst geheel te richten op het  Groot Orkest.

 
Op zaterdagavond 17 februari bent u welkom vanaf 19:00 in de showroom van Visscher waar u ontvangen wordt met muziek en een drankje. Zondagmiddag is de ontvangst vanaf 14:00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de onderstaande button:

Tevens zijn kaarten beschikbaar bij de Libris boekhandel Tomey en Verstegen aan de Markt 36. Dankzij Visscher Autogroep zijn de kaarten gratis, inclusief koffie en een drankje. Wel wordt er gevraagd om een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan Pieter Aafjes.


Wij hopen u op 17 of 18 februari te verwelkomen bij Visscher te Culemborg aan de Pascalweg 29 in Culemborg!

Visscher Peugeot, Citroën en DS Culemborg
Pascalweg 29
4104 BE CULEMBORG
T: 0345 - 54 55 00
Toon op kaart
Ontvang de Visscher jubileumkrant per mail
215